Başkası için mitil seriyor

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, ‘İstanbul’a mitil sereceğim’ diyen MHP lideri Devlet bahçeli’yi eleştirdi. Cumhurbaşkanlığı sistemini desteklediği için eleştirdiği Bahçeli’ye “Başkası için mitil sermeye ne zamana kadar devam edeceksin?” dedi.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkaları için ‘Mitil serdiği imasında bulundu. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İstanbul seçimleri ile ilgili yaptığı, “Karargâhımızı İstanbul’da kuracağım. Yani İstanbul’a mitili atacağım” açıklamasında kullandığı bir yere yapışıp kalmak, kurulmak, kalkmamak anlamındaki ‘Mitil’ kelimesini kullanarak Bahçeli’yi eleştirdi. Bahçeli’nin 24 Haziran’da Türkiye’nin başına AK Partiye destek vererek başkanlık sistemini bela ettiğini ifade eden Azmi Kuvveti, Bahçeli’nin bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istediği için yine “Mitil” sermeye devam edeceği imasında bulundu. Kuvvetli, Bahçeli’nin ne zamana kadar başkası için ‘Mitil’ sermeye devam edeceğini merak ettiğini ifade eden İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin o sözleri ise şöyle: “Türkiye’nin başına bela ettiğin ucube sistemde öyle anlaşılıyor ki başkası için mitil sermeye devam edeceksin de ne zamana kadar?”

Gültekin SADIKOĞLU

14 May 2019 - 12:05 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Orhan yetim - Bahceli ülkücüler için bitmiştir,yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mayıs 12:05