Başhekim isyanda!

Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi,  Koronavirüs’le  mücadeleyi dikkate almayan vatandaşları eleştirdi

Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, Koronavirüs’le mücadeleyi dikkate almayan vatandaşları eleştirdi. Türedi, “14 gün evinizde kalmaya sabredemeyip binlerce kişinin hayatını riske atmaya ne hakkınız var!”serzenişinde bulundu. Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, Koronavirüs’le mücadeleyi dikkate almayan vatandaşlara tepki gösterdi. İnsanların bir şey yokmuş gibi davranmasına ve keyfî olarak evden çıkmasına kayıtsız kalamayan Türedi, “İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Sözüm her şeye kulak tıkayan, söyleneni duymayan, baksa da görmeyen insanlaradır. ‘Onlar için ne söylersen söyle artık onlar inanmazlar’ diye buyurmuş Rabbim, ama biz yinede bir daha söyleyelim ki vebal bizde kalmasın! Ne zamana kadar hiçbir şey yokmuş gibi davranacaksınız? Her şey ortada açık seçik belli, hala görmezden mi geleceksiniz? En sevdiklerinizi toprağa verirken mi işin ciddiyetini anlayacaksınız? 14 gün evinizde kalmaya sabredemeyip binlerce kişinin hayatını riske atmaya ne hakkınız var!” eleştirilerinde bulundu.

“BU GİDİŞİN SONU HİÇ HAYIR DEĞİL”

Sağlık çalışanlarının gösterdiği özveriye dikkat çeken Türedi, “İki gündür ailemden ayrı yaşıyorum, yoğun bakım ve acil servisimiz başta olmak üzere tüm riskli birimlerde çalışan fedakar arkadaşlarım gibi. Evlatlarımıza ve ailemize bu laneti bilmeden bulaştırmamak için. Çok riskli olduğunu bile bile evinde kalmayıp bir şey yokmuş gibi yaşamak nedir? Eğer hakkımız varsa biraz, öyle göstermelik alkışlarla bu iş olmaz, evinde duracaksın kardeşim, Allah rızası için sabredeceksin. Allah memleketimizin yardımcısı olsun ve duyarlı vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu gidişin sonu hiç hayır değil.”açıklamalarında bulundu.

22 Mar 2020 - 15:22 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Özgür Kolamuç - Değerli hocam.Rabbim sizin gibi yöneticileri başımızdan eksik etmesin. Bu konu o kadar önemli ki kimse sevdiğini yitirmez inşAllah. Ancak tüm insanlarımız şunu bilmeliki dışarı çıkmak bu riski artıracak. Bütün halkımız bu konuda duyarlılığını gösterip bu sınavı kayıp vermeden geçmeliyiz. Biz sektör olarak emrinizdeyiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 15:22