Balık hali inşaatı ihale ediliyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, balık halinin yapım ihalesinin 21 Şubat’ta TOKİ tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.

Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi’nde seferberlik hâlinde çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, şehre kazandıracakları balık halinin Trabzon’a değer katacağını ifade etti. Bölgede Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ivedilikle devam ettiklerini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Pazarkapı Kavşağı’nın yapımı da Karayolları tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca Kadınlar Hali de belediyemiz tarafından yenilenecektir. Kadınlar Halinin sahil kısmında şehrimize son derece modern bir balık hali kazandırıyoruz. Yapım ihalesinin TOKİ tarafından 21 Şubat’ta gerçekleştirileceği Balık Halinde balık-ekmek yerleri, balık satış tezgâhları, balık restoranı, çay ocağı, WC gibi alanlar bulunacaktır. Tarihî mimariye göre yapılacak olan Balık Hali inşaatı şehrimize ayrı bir zenginlik katacaktır. Yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi ve yasal ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yapım çalışmalarına başlanılacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

18 Şub 2019 - 11:54 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.