Bakan Soylu askerin şefkat elini gösterdi

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Erzurum’un Karayazı İlçesi Göksu Köyünde güvenlik güçlerinin yaşlı ve engelli seçmeni sandığa kucakta taşırken çekilmi...

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Erzurum’un Karayazı İlçesi Göksu Köyünde güvenlik güçlerinin yaşlı ve engelli seçmeni sandığa kucakta taşırken çekilmiş bir fotoğrafını Twitter ve facebook üzerinden paylaşarak Mehmetçiğin şefkat elini herkese gösterdi. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan fotoğrafın üzerine, ‘Jandarma her zaman her yerde, vatandaşın yardımına koşar. Erzurum'da oy kullanmaya gelen, yürümekte zorluk çeken amcamıza yardım ediyoruz’ notu düşüldü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmetçiğin şefkat elini sosyal medya hesabından herkese gösterdi. Bakan Soylu’nun paylaşımı büyük beğeni kazandı.

YARDIMINA MEHMETÇİK YETİŞTİ

Mehmetçik şefkat elini yine dosta düşmana gösterdi. Erzurum’un Karayazı İlçesi Göksu Köyünde sandığa gidemeyen yaşlı bir kişiye Mehmetçik şefkat elini uzattı. Mehmetçik, referandumda oy kullanmak isteyen fakat yürüyemeyen yaşlı bir kişiyi kucakta taşıyarak sandık başına götürdü. Oy kullanan kişi aynı şekilde tekrar evine taşındı.

BAKAN SOYLU FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, güvenlik güçlerinin yaşlı ve engelli seçmeni sandığa kucakta taşırken çekilmiş fotoğrafı Twitter ve facebook üzerinden paylaştı. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan fotoğrafın üzerine, ‘Jandarma her zaman her yerde, vatandaşın yardımına koşar. Erzurum'da oy kullanmaya gelen, yürümekte zorluk çeken amcamıza yardım ediyoruz’ notu düşüldüğü görüldü. Fotoğraf, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra binlerce kişi tarafından da beğenilerek, ‘retweet’ yapıldı.

18 Nis 2017 - 11:08 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.