Bahar Ayvazoğlu'ndan Asgari ücrete dair açıklama!

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu: Açıklanan asgarî ücretle vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğimizi gösterdik!

Bahar Ayvazoğlu'ndan Asgari ücrete dair açıklama!
Haber albümü için resme tıklayın

Asgari ücret konusunda açıklama yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizi önceleyen kararlı duruşuyla açıkladığı net 5 bin 500 TL’lik asgari ücretle vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğimizi gösterdik.”dedi.

Türkiye’nin 2023’e güçlenerek gireceğini belirten Milletvekili Ayvazoğlu “Türkiye’de Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’nin 20 yıldır her alanda yaptığı altyapı çalışmalarıyla birlikte yaşanan tüm küresel ve ulusal krizlere yönelik direnme ve hızlı refleks gösterme kabiliyeti sayesinde bu krizden de güçlenerek çıkacağız. Milletimizin yaşanan olumsuzluklardan etkilenmemesi için gereken tüm önlemleri alıyoruz. Milletimiz müsterih olsun. Tüm olumsuzlukların üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin üretime dayalı ekonomiye geçtiğini ifade eden Milletvekili Ayvazoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Türkiye artık üretim ekonomisine geçmiştir. Bu model üretime dayalı, istihdamı arttırıcı ve bunlara bağlı olarak büyümeyi hedefleyen Türkiye Ekonomi Modeli’dir. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde uygulamış olduğumuz Türkiye ekonomi modeli yönetimi ile birlikte ülkemizin üretimi ve ihracatı her geçen gün artmaktadır. Türkiye Ekonomi Modeliyle birlikte 2022 yılının ilk yarısında aylık bazda tüm zamanların en yüksek ihracat rakamlarını gerçekleştirdik. 2022 yılı haziran ayında ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre %18,5 oranında artarak 23.4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Türkiye Ekonomi Modeli sayesinde ihracat rekorları kırmaya ve ülkemizin cari açığı kapatmaya devam edeceğiz.”

Ekonomiyi canlandırmaya ve üretimi arttırmaya yönelik hızlı tedbirler ve ulaşılabilir imkânlar sağladıklarını ifade eden Milletvekili Ayvazoğlu “Esnaflarımızı da hiçbir zaman unutmadan her şartta onlara nasıl kolaylıklar ve imkânlar sağlarızın derdindeyiz. Sürekli sahadayız,sürekli talepleri alıyor ve ilgili makamlara iletiyoruz. Sahada aldığımız bu taleplere binaen Hazine ve Maliye Bakanlığımız da

esnaf kredileri şahıs üst limitlerinde artış yaparak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri üzerinden kullandırılan kredilerde şahıs üst limiti %27’lik bir artışla 275.000’den 350.000 TL’ye çıkarıldı. Hayırlı uğurlu olsun.” cümlelerine yer verdi.

03 Tem 2022 - 14:36 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

Ali bey - doğru söze ne denir ki tuik-78%, enag 175% dedikten sonra fark 100% ü cebinizden karşılıyorsunuz da ondandır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 14:36
04

YAYLACI61 - SORU: Asgari ücret 5.500.-, açlık sınırı 6.500.-....nasıl olacak....CEVAP: Bayrağı indiremezsiniz, vatanı bölemezsiniz, ezanı susturamazsınız....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 14:36
02

Osman - bu sözü tam 21 yıldır dinliyoruz.bunlar hangi okullardan mezun oluyorlar acaba .vatandaşa bir lafınız olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 14:36
01

oflu - Uretici özel sektöre köle yapan cay kanunun altina imza atan ayvazoglu Allahin izniyle secimde gereken dersi fazlasiyla alirsiniz . Kendi maaşlariniza anormal zam yapin ,aklimizlan alay edenler secimde alayin nasil olduģunu gorecekler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 14:36