Avukata hakarete para cezası

Trabzon’da duruşma çıkışı avukata hakaret eden anne ve oğlu, önce ceza yedi sonra bu cezaları 5 yıl süreyle ertelendi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Trabzon 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen bir davada tanık dinletmek isten Avukat Özge Akçay’a nasıl tanık gösterirsin, sana avukatlık yaptırmayacağım, dedikten sonra hakaret etti. Bunun üzerine avukat, anne ve oğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Hakareti tanıklarıyla ispatlayan avukat Akçay, Gülten D. ve Sezer D.’nin cezalandırılmasını istedi.

CEZALARI 5 YIL SÜREYLE ERTELENDİ

Avukat Özge Akçay’a hakaret eden Gülten D. ve Sezer D. adlı anne ve oğlu yargılandığı mahkemede, 7 bin 800 TL para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, para cezası verdiği anne ve oğlunun sabıkası bulunmadığı gerekçesiyle cezasını 5 yıl süreyle erteledi. Hakarete uğrayan avukatın vekili Avukat Cengiz Han Cora’nın karara itiraz edeceği öğrenildi.

Enis YILDIRIM

29 Mar 2019 - 12:26 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.