ARKADAŞINI KURTARMAK İSTERKEN ÖLDÜ

Trabzon'da serinlemek için dereye giren arkadaşının suda çırpındığı gören kişi arkadaşını kurtardı, kendi boğuldu.Trabzon'un Arsin ilçesi Yolüstü Maha...

Trabzon'da serinlemek için dereye giren arkadaşının suda çırpındığı gören kişi arkadaşını kurtardı, kendi boğuldu.Trabzon'un Arsin ilçesi Yolüstü Mahallesi Yanbolu Deresinde dün akşam saatlerinde Kenan Tütüncü (50) ve Sabit Çolak (46) adlı iki arkadaş serinlemek için dereye girdi. Kenan Tütüncü, bir süre sonra suda çırpınan ve boğulma tehlikesi geçiren arkadaşı Sabit Çolak'ı kurtarmak için dereye girdi. Arkadaşını kurtarmak isteyen Tütüncü, akıntıya kapılması sonucu ayağı taşa sıkıştı. Kenan Tütüncü sıkıştığı yerde boğularak hayatını kaybederken, çevreden yetişenlerin yardımıyla sudan çıkarılan Sabit Çolak Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Çolak hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Kenan Tütüncü'nün cenazesi ise Araklı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Günebakış gazetesi olarak Kenan Tütüncü'ye Allah'tan rahmet, ailesine başlığı dilerken Sabit Çolak ise geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

31 Tem 2020 - 00:22 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.