Aman Efsanelere inanmayın!

Arıyla romatizma ‘tedavisi’ öldürdü

Aman Efsanelere inanmayın!
Haber albümü için resme tıklayın

Yıllardır romatizma ağrıları çeken Bülent Erdem, Çin vatandaşı Uygur Türk’ü Maisumu Aili ile tanışarak, balarısı zehriyle romatizma tedavisine başladı. Her seansta balarısı tarafından bir kez sokulan Erdem’e son seansta iki arı sokturuldu. Aniden fenalaşan Erdem kaldırıldığı hastanede öldü.

İSTANBUL Zeytinburnu’nda yaşayan, 58 yaşındaki Bülent Erdem, yıllardır romatizma ağrılarından şikâyetçiydi. Bir arkadaş ortamında Çin vatandaşı Uygur Türk’ü Maisumu Aili (61) ile karşılaştı. Romatizma ağrılarından bahsetti. Aili, romatizma ağrılarına balarısı tedavisi uygulayabileceğini ve kendisini iyileştirebileceğini söyledi.

İKİ SOKUNCA ÖLDÜ

Her seansta bir kez arıya sokturulan Bülent Erdem önceki gün son seans için Aili ile evinde buluştu. Erdem, son seans olan 8. seansta iki arı tarafından sokturuldu. Son seansın ardından aniden fenalaşan Erdem, ambulansla hemen hastaneye götürüldü. Erdem, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erdem’in cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

30 Tem 2021 - 13:21 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.