Akşener’in Karadeniz programı ertelendi

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli açıkladı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt programının ertelendiğini bildirdi. Genel Başkan Meral Akşener’in programının etkilenmesinin nedenini de açıklayan Başkan Kuvvetli, Ege ve Akdeniz’deki yangınlara işaret etti. Başkan kuvvetli, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener milletimizle buluşmaya, kucaklaşmaya, onların sorunlarını dinlemeye, sorunlarına çözüm üretmeye ve bu sorunların çözümü için iktidarı uyarmaya yönelik yaptığı ziyaretler kapsamında 2 Ağustos 2021 tarihinde Trabzon üzerinden Gümüşhane ve Bayburt illerimizde gerçekleştireceği program Türkiye'de meydana gelen ve bağrımızı da yakan yangınlar sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” açıklamalarında bulundu.

30 Tem 2021 - 12:51 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.