Akşener aşı olduk ancak fotoğraf paylaşmadı! Çünkü...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, koronavirüs aşısı olmasının ardından, TBMM'de grubu bulunan siyasi...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, koronavirüs aşısı olmasının ardından, TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerin liderlerini arayarak aşı olmaya davet etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bu davete uyarak dün aşı yaptırdı.

Devlet Bahçeli aşı yaptırırken fotoğraflarını paylaşırken, Meral Akşener'den görüntü gelmedi.

HACI OLDUĞU İÇİN FOTOĞRAF PAYLAŞMADI

Akşener, aşı ile ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada,"Sayın Fahrettin Koca tüm liderler gibi beni de dün akşam arayarak aşı olmaya davet etti. Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza ön ayak olması gerektiği inancıyla ben de aşı oldum. Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya çağırıyorum." dedi.

Akşener, aşı olduğunu Twitter hesabından duyurdu, ancak hacı olması nedeniyle, omzu göründüğü için, aşı olurken fotoğrafını paylaşmadı.

16 Oca 2021 - 11:58 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.