AK Parti Trabzon Milletvekili Cora, Tonya’da hangi mesajı verdi?

CORA, TONYA’DAN NE MESAJ VERDİ? AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Ticaret Borsası’nın Tonya Belediyesi işbirliği ile "3T-Tarım-Ticare...

CORA, TONYA’DAN NE MESAJ VERDİ?

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Ticaret Borsası’nın Tonya Belediyesi işbirliği ile "3T-Tarım-Ticaret-Turizm" başlığı altında düzenlediği 12×12 Karadeniz Toplantıları’nın “Hayvancılıkta Üretim ve Kaliteyi Arttırmak” adlı forumuna katıldı. Toplantı sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan vekil Cora, “Hayvancılığın gelişmesi için Aile işletmelerindeki çiftçilere ek imkan sağlamalıyız. Mandıracılığı destekleyip yaygınlaştırmalıyız. Çayırlık alanları korumalıyız. Kaba yem olan tabi çayırlık alanlara alan bazlı teşvik ödenmelidir. Bu şekilde üretimi arttırmayız. Devlet millet el ele tereyağı markamıza sahip çıkmalıyız, geliştirmeliyiz. Bu toplantıdan çıkacak sonuçlar yol haritamız olmalıdır.” dedi.

***

CHP’Lİ BEKAROĞLU, HANGİ GAZETECİYİ AĞIR BİÇİMDE ELEŞTİRDİ?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın'ın Türkiye’nin Suriye'nin kuzeyinde yürüttüğü Barış Pınarı Harekâtı'na yönelik gelişmeleri izlemek için gittiği Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde giydiği kamuflaj pantolon ve kurşun geçirmez yelekli fotoğraflarına tepki gösterdi. CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, “Yaptığınız iş ciddi bir iş, bebekler ölüyor, siviller, askerler ölüyor, anne babaların gözleri ekranlarda çocuklarının haberlerini bekliyor. Siz sanki defileye çıkmış poz veriyorsunuz. O kadar boyanmaya nasıl zaman buldunuz? Yazıklar olsun!” mesajıyla Aydın’a yüklendi.” dedi. Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın, CHP’li Bekaroğlu’na ise cevap verdi. Aydın, “Ailemizi geride bırakıp canımızı hiçe sayıp her türlü riski alıp Akçakale’den tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya çalışırken terör örgütünün hedefi olmak bizi şaşırtmıyor da sizlerin hedefi olmak çok şaşırtıyor doğrusu.” diye konuştu.

***

CHP’Lİ ÖMER DAYI KİMLERİ NE İÇİN SUÇLADI?

Ortahisar Belediyesinin CHP’li Meclis Üyesi Ömer Dayı, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Operasyonunu kınayan Arap Birliği üzerinden eleştirilerde bulundu. Dayı, “1. Dünya savaşında İngilizlerle iş birliği yaparak bizi arkamızdan vuran Araplar, bugün Barış Pınarı Hareketine karşı oldukları yönünde açıklamalarda bulunarak, yıllarca Arapların bizi arkamızdan vurmamıştır diye savunanları gerçeklerle yüzleştirerek, tarihi tekerrür ettirmiştir.” dedi.

***

TRABZON’DA HANGİ KONSER BARIŞ PINARI OPERASYONU NEDENİYLE ERTELEDİ

Şanışer adıyla bilinen rap sanatçısı Sarp Palaur, Suriye’nin kuzeyine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili “Susamam” notuyla paylaştığı videoda, bu akşam gerçekleşecek konseri erteleme kararı aldıklarını duyurdu. Palaur, kişisel Twitter hesabında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili olarak video yayınladı. Harekât sırasında yaşanan ölümlere değinen Palaur paylaşımında, “Biz şu anda Trabzon’dayız. Çok üzücü haberler aldık. Hepimizin başı sağ olsun. Söyleyecek cümle bulamıyorum. Bu akşam gerçekleşecek konserimizi yapmama kararı aldık. Ama biz konser saatinde mekânda olacağız. Tanışmak, fotoğraf çektirmek isteyen olursa buyursun gelsin. Hepimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı. Konserin yeni tarihinin 20 Ekim olduğu ve mevcut biletlerin halen geçerli olduğu belirtildi.

***

GELECEĞİN UMUTLARI KUZEYİN ÇOCUKLARI

Polis Eşleri Derneği Trabzon Şubesi, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Organizesinde, Başkan Kezban Alper’in de katılımlarıyla “Geleceğin Umutları Kuzeyin Çocukları 3” isimli ÇOGEP Projesi kapsamında Doğa Yürüyüşü etkinliği düzenlendi. Etkinliğe ilk ve ortaöğretimde öğrenim gören çocukların yanı sıra şehit ve gazi ailelerinin çocukları da katıldı. Etkinlikte keyifli saatler geçiren çocukların yaşadıkları mutluluk gözlerinden okundu.

13 Eki 2019 - 11:35 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.