Akçaabat ile seçimi konuştu

Geçtiğimiz hafta CHP İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ömer Hacısalihoğlu, ilçe ziyaretlerine hızlı başladı. Geçtiğimiz gün Beşikdüzü ilçesini z...

Geçtiğimiz hafta CHP İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ömer Hacısalihoğlu, ilçe ziyaretlerine hızlı başladı. Geçtiğimiz gün Beşikdüzü ilçesini ziyaret eden Hacısalihoğlu dün de Akçaabat ilçesini ziyaret ederek ilçe örgütü ile bir araya geldi. Hacısalihoğlu, “Seçim sürecini konuştuk.” dedi.

Hacısalihoğlu, geçtiğimiz Cuma günü bir basın toplantısı düzenlemiş, CHP İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim olmuştu. Hacısalihoğlu, adaylığını açıklar açıklamaz ilçe ziyaretlerine başladı. Geçtiğimiz gün Beşikdüzü ilçe örgütü ile bir araya gelen Hacısalihoğlu, dün de Akçaabat ilçe örgütü ile bir araya geldi.

İlçe örgütleri ile seçim sürecini istişare ettiklerini belirten Hacısalihoğlu, “Bugün Akçaabat ilçe örgütümüzü ziyaret ettik. Yeni seçilen yönetim kuruluna başarılarımızı diledik secim sürecini konuştuk. Sıcak karşılamaları ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABER: Filiz YILDIRIM

05 Şub 2020 - 12:04 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.