AK PARTİ’NİN TİSKİ İSYANI

AK Parti Teşkilatı, TİSKİ'den gelen şikâyetlere sonunda isyan etti

AMİRLER HAKKINDA GEREĞİ YAPILMALI

AK PARTİ Ortahisar İlçe Teşkilatı, hafta sonu Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi toplantıda, “Önümüzde 2023 seçimleri var. Zor bir seçim olacak. Özellikle TİSKİ’den çok şikâyet alıyoruz. Yüklü miktarda para cezası, tamirlerde dengesiz tarifelerden çok şikâyet var. Önümüzdeki seçimlerde siyasi bir başarısızlığa neden olabilecek kurum amirleri hakkında derhal gereği yapılmalıdır.” serzenişinde bulundu.

TİSKİ, ZORLUOĞLU İLE KONUŞULACAK

ORTAHİSAR Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise “Artık TİSKİ’nin politikalarından halkımızın rahatsızlığı bize de geliyor. Bu şikâyetleri Başkan Zorluoğlu ile konuşmamız gerekiyor.” dedi. Milletvekili Adnan Günnar da “TİSKİ ile alakalı belki de bizlere en az Ortahisar’dan şikâyet geliyor. Bütün ilçelerden fazla miktarda şikâyetler geliyor. Artık gerekli kişilerin gerekli adımları atması gerekiyor. Vatandaş kanuna uymalı, uyacak da. Yalnız kesilen ceza daha az olabilir.” diye konuştu.AK Parti Ortahisar İlçe teşkilatı, hafta sonu daraltılmış Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi. TİSKİ şikayetleri Ortahisar İlçe Danışma Meclisinde ayyuka çıktı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Milletvekili Adnan Günnar, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve ilgili kişiler katıldı. İlçe danışma meclisinde TİSKİ tarafından bir sunum gerçekleştirildi. 6 madde gündeme gelerek il ve ilçelerden gelen şikâyetler dile getirildi. Konuya ilişkin Çebi, “Gelen şikâyetleri doğrudan İl Başkanımıza ilettik.” dedi.

“VATANDAŞLARI KİMSENİN MAĞDUR ETMEYE HAKKI YOK”

Edinilen bilgiye göre toplantıda Çebi “Önümüzde 2023 seçimleri var, zor bir süreçten geçiyoruz ve zor bir seçim olacak. Bu süreçte özellikle TİSKİ’den çok şikâyetler alıyoruz. Yüklü miktarda para cezası, tamirlerde aşırı ve dengesiz tarifelerden çok şikâyetler var. İl yönetimine gerekli bilgileri verdim. Ben Ortahisar ilçe sınırlarının başkanıyım siyasi bir sorumluluğum var. Vatandaşlarımızın şu pandemi sürecinde kimsenin mağdur etmeye hakkı yoktur. Önümüzdeki seçimlerde siyasi bir başarısızlığa neden olabilecek kurum amirleri hakkında derhal gereği yapılmalıdır.” dediği ve salondan büyük bir alkış aldığı öğrenildi.

HİDROFORA GEREK YOK!

Çebi, Trabzon’da tartışılan hidrofor konusunda ise “Ben Makine Mühendisiyim. Kanunu da bilirim. Hidrofor kurulmasına gerek yok. Böyle bir zorunluluk yok” şeklinde belirtti.

GENÇ, ŞİKÂYETLERİN KONUŞULMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ

İl Başkan Yardımcısı Ömer Toplaoğlu bu şikâyetlerin Başkan Zorluoğlu ile konuşulması gerektiğini kaydederken Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç “Artık TİSKİ’nin politikalarından halkımızın rahatsızlığı bize de geliyor. Yalnız bu altyapının yapılmasına sonuna kadar destek veriyorum. Halkımıza en temiz suyu içirme zorunluluğumuz var. Çıkan su borularını görünce çok doğru bir işin yapıldığını belirtmek isterim. Büyükşehir Belediye Başkanı ile çok güzel bir birlikteliğimiz var. Çok güzel bir ahenk içinde çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin projelerini hepsini destekliyorum. Yalnız TİSKİ’den çok şikayetler var. Bu şikâyetleri Başkan Zorluoğlu ile konuşmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

GÜNNAR, “KİŞİLERİN GEREKLİ ADIMLARI ATMASI GEREKİYOR”

Daha sonra Milletvekili Adnan Günnar’ın kürsüye çıktığı, konuşmasında ise “TİSKİ ile alakalı belki de bizlere en az Ortahisar’dan şikâyet geliyor. Bütün ilçelerden fazla miktarda şikâyetler geliyor. Sahada sürekli TİSKİ ile ilgili şikâyetlerle karşılaşıyoruz Artık gerekli kişilerin gerekli adımları atması gerekiyor. Daha az ceza al kardeşim. Tamam vatandaş kanuna uymalı, uyacak da. Yalnız kesilen ceza daha az olabilir” diye konuştu.

Daha sonra soru cevap şeklinde geçen toplantıda TİSKİ ile alakalı birçok şikâyet geldiği ifade edildi.

HABER:Rabia MOLLAOĞLU

29 Kas 2021 - 09:49 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

fikret ÇOLAKOĞLU - sayın vekill günnar....1971 yılında demirel hükümetinin kapımıza kadar getirip bağladığı musluğa senin belediyen gelip 5000tl ceza kesti.bu paramı geri ödeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 09:49
01

Ferman - Ortahisar İçmesuyu projesi parası AB den alınmış Önceki yönetimin ihale ettiği projedir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 09:49