Ak Parti’de Hakaret Krizi

Milletvekili ile başkan yardımcısının telefonda birbirine hakaret ettiği iddia edildi

AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Çelik, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı olarak görev yapan kızının görev süresini uzatılmasına karşı çıkan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ı telefonla aradı. Günnar’ın kızının yerine bir başkasını getirmeye çalıştığını öğrenen İrfan Çelik, kızının görev süresinin uzatılmasını istedi. Milletvekili Günnar’dan “hayır” yanıtı alan Çelik, siyaseten zor duruma düşeceğini belirterek, ısrarcı oldu.

Israr eden İrfan Çelik’e sert çıkan Milletvekili Adnan Günnar’ın ‘Oraya gelir senin kafanı kırarım” dedikten sonra hakaret ettiği iddia edildi. Bunun üzerine milletvekiline karşılık verdiği iddia edilen il başkan yardımcısı Çelik, daha sonra telefonu kapadı. Başkan yardımcısının yaşananlarla ilgili olarak savcılığa suç duyurusu yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Bu arada AK Parti il yönetimi yaşanan olayı masaya yatıracağı ve tartışacağı öğrenildi.

AK Parti’de milletvekili ile başkan yardımcısı telefonda birbirine hakaret ettiği iddia edildi. Yönetim dün toplantı yaparak konuyu masa yatırdı.

İKİLİNİN HAKARETLERİ HAVADA UÇUŞTU

AK Parti’de bazı milletvekilleri ile il yönetimi arasında zaman zaman ortaya çıkan gerginliklere bir yenisi eklendi. AK Parti kulislerinde vekil ile il yönetim kurulu üyesi ve il başkan yardımcısının telefondaki kavgası kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Çelik, Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan kızının görev süresini uzatılmasına karşı çıkan AK Parti Trabzon Milletvekilini Adnan Günnar’ı telefonla aradı. Milletvekili Günnar’ın kızının yerine bir başkasını getirmeye çalıştığını öğrenen Çelik, kızının görev süresinin uzatılmasını talep etti. Milletvekili Günnar’dan olumsuz cevap alan Çelik, siyaseten zor duruma düşeceğini ileri sürerek, kızının görevine devam etmesini istedi.

SAĞLIK MÜDÜRÜNE BASKI YAPIYOR MU?

Israrlar üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Israr eden İrfan Öztürk’e sert çıkan Adnan Günnar’ın ‘Oraya gelir senin kafanı kırarım. Kes lan sesini” dedikten sonra hakaret ettiği iddia edildi. Bunun üzerine milletvekiline karşılık verdiği iddia edilen il başkan yardımcısı Çelik, telefonu kapadı. Yaşanan bu sözlü kavganın ardından AK Parti il yönetimin tavrının ne olacağı merak ediliyor. Adnan Günnar’ın ise konuyu genel merkeze taşıyacağı ve sağlık müdürüne Haçkalı Baba Hastanesindeki görev değişimi için baskı yapmaya devam ettiği ileri sürüldü. Bu arada milletvekilinin ve il başkan yardımcısının konuyla ilgili olarak açıklama yapması bekleniyor.

01 Tem 2020 - 12:58 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

06

Faruk KOCA - ak partinin kokuşmuşluğunun dışa vuruşu. liyakatı ak parti

trabzon il yönetimindeki babası. ve utanmadan sıkılmadan görev verilmesi için çalışıyor. i̇l başkanı ve diğer yöneticiler ne yapıyor. kızı o göreve getirirken neredeydi. milletvekillini artırdığında neredeydi. böyle bir olaya neden sessiz. böyle kaç kişi var...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 12:58
05

Ali bey - ne denmişti, "..bunlar iyi günler, daha neler olacak neler..."

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 12:58
04

NURİYE ÇALIK - nereden tutsan eli̇nde kalacak bi̇r durum, süresi̇ dolmuşsa bunu i̇l saglik müdürü değerlendi̇ri̇r, sen veki̇li̇ ni̇ye ariyorsun, sen veki̇l ni̇ye başkasi i̇çi̇n çalişiyorsun, şi̇mdi̇ vali̇, i̇l sağlik müdürü ne i̇ş yapacak si̇z telefonla i̇ş yapiyorsaniz, ayip

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 12:58
03

Ismail - Hak ettiğiniz gibi yönetilirsiniz...Bosuna dememiş Atalarimiz...Al birini vur ötekine !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 12:58
02

A.K - AKP Yönetimi Bu il Bşk.ile artık dikiş tutturamaz.Parti Trabzon da bile Mum gibi Erimeye başladı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 12:58
01

A.K - AKP Bu il Bşk.ile artık dikiş tutturamaz.Parti Trabzon da bile Mum gibi Erimeye Başladı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 12:58