AK Parti Trabzon’da Teşkilat Akademisi eğitimleri başladı

AK Parti Teşkilat Akademisi Programı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı.

AK Parti Trabzon’da Teşkilat Akademisi eğitimleri başladı
AK Parti Trabzon’da Teşkilat Akademisi eğitimleri başladı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Teşkilat mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr Sezgin Mumcu "Değerli dava arkadaşlarım dünya yeniden şekillendi. Bu yeni o mayalanan çağın hemen başında AK Parti olarak üstlendiğimiz Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma ve yeniden büyük ve güçlü Türkiye olma misyonu ile çıktığımız bu kutlu yolda sizlerle birlikte bir çok işler başardık."dedi.

AK Parti'nin 20 yıldır girdiği tüm seçimleri milletin desteğiyle birlikte aştıklarını ifade eden İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu konuşmasını şöyle sürdürdü :

"Cumhurbaşkanımızın liderliğinde zaferlerle çıktık aziz milletimizden aldığımız güç ve cenabı Hakk’ın inayeti ile ülkemize vurulmak istenen prangaları teker teker söküp attık vesayet odakları ile darbecilerle terör örgütleri ile hem içerde hem de dışarda birlikte mücadele verdik ve hamdolsun tüm bu mücadelelerden alnımızın akı ile çıktık iktidarımız boyunca yaptığımız hizmetlerle Siyasal, ekonomik, eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı, sosyal hizmetler, enerji ve askeri savunma sanayi alanlarında bir çok devrimler gerçekleştirdik. Adeta bir destan yazdık. Bu destanın kahramanları başta liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmakla beraber ona yol arkadaşlığı yapan mahalle başkanından gençlik ve kadın kollarına ana kademeden ilçe başkanına varıncaya kadar siz değerli teşkilat mensuplarımızdınız."

Evet bu hikayenin asıl kahramanı sizlerdiniz. Ama bu hikaye burada bitmedi hak batıl mücadelesi kıyamete kadar devam ediyor ve devam edecek. Şimdi elde edilen bu kazanımlarımızı kaybetmemek bizden sonraki nesillere geleceği ipotek altına alınmamış güçlü bir Türkiye bırakmak için önümüzde duran belki de tarihimizin en önemli seçimi var. Yeni bir sefer var. Ve sefer için hazırlıklar yapılması gerekiyor. Çağımızın en büyük silahı da ilimdir, irfandır, bilgidir."

"Kıymetli dava arkadaşlarım işte teşkilat akademimizin ana gayesi tarihin en önemli seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde siz değerli teşkilat mensuplarımızı ilimle mücehhez kılmak saha çalışmalarına hazır hale getirmek ve moral motivasyonumuzu yükseltmektir genel merkezimizin arge Başkanlığı nca başlatılan teşkilat akademisi programımızın ilk sunucusu Tanıtım Medya‘dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ kendisi siyasal iletişim ve medya sunumu ile bizlere yeni bir bakış açısı kazandıracak. Dursun Ali Erzincanlı Beyefendi AK değerler sunumu ile Dimalarımızı tazeleyecek. Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı beyefendi sunacağı AK PARTİ demokrasi yolculuğu ve lider sunumu ile geçmişten bugüne yaptığımız yolculuğu yeniden hatırlatacak, Bakan Yardımcımız Serdar Çam beyefendinin dünyanın yeni yıldızı Türkiye sunumu ile bugün geldiğimiz noktayı göreceğiz."

"Değerli dava arkadaşlarım canı gönülden inanıyorum ki el birliği ile vicdan adalet sevgi ve merhamet gibi asil duygularımızla eğitim hamurumuzu mayalamayı başarabilir birlik beraberlik ve kardeşlik hukukunu koruyup gözetir hakkın yanında olduğumuz bilincinden uzaklaşmaz ve millete hizmet yolunda adeta kefeniniyerek yola çıkmış Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkarsak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine rahatlıkla ulaşabiliriz."

"Bu duygu ve düşüncelerle teşkilat akademisi programımızın Partimize davamıza ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Haktan diliyor sizlere katılımlarınızıdan ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum"

TRABZONSPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ

Daha sonra konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Dağ, “Asıl hikâyenin kahramanı Cumhurbaşkanımız. Tayyip Erdoğan nasıl çalışıyorsa hepiniz öyle çalışmalısınız. Aksi takdirde olmaz. Bu salonda Tayyip Erdoğan’a borcu olmayan var mı? O zaman Tayyip Erdoğan’a borcunuzu onun gibi çalışarak ödemek zorundayız. Borcumuzu ödemeye hazır mıyız? 2023 Haziran’da görevimizi tam yapıyor muyuz? Bugün Trabzonspor’un maçı var. Maçı izleyeceksiniz. Trabzonspor’a da başarılar diliyoruz.” dedi.

28 Kas 2021 - 11:46 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.