AK Parti Meydan’da masa kurarak halkı dinledi

AK Parti Trabzon teşkilatı, Meydan Parkı’nda masa kurarak halkı dinledi. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahm...

AK Parti Meydan’da masa kurarak halkı dinledi
AK Parti Meydan’da masa kurarak halkı dinledi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Trabzon teşkilatı, Meydan Parkı’nda masa kurarak halkı dinledi. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İl Yöneticisi Merve Uzun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan masada halkın taleplerini alarak görüşlerini dinledi. Bu uygulamanın ise sürdürüleceği kaydedildi.

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Her zaman halkımızın yanındayız. Onları dinlemek, anlamak bizim asli görevimiz. Bugün burada birlikteyiz. Sorunları birlikte istişare ederek aşmak için mücadele edeceğiz." dedi.

Emekli maaşları ve asgari ücretle ile ilgili şikayetlerini belirten vatandaşla konuşan Ayvazoğlu maaşların bu şekilde belirlenmesinin gerekçelerini anlatarak, “Bizlerin buraya gelme amacımız sizlerin sorunlarını dinlemek. İlk ağızdan sizin sorunlarını dinlemezsem, sizleri temsil edemem. Sıkıntılarımız ortak. Bu maaş sizlere fazlasıyla yeter demiyoruz. Gönlümüz isterki, emeklilerimize, vatandaşlarımıza daha fazla maaş sağlayabilelim. Bunlar için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin bu sorunlarınızı Ankara'ya iletmek için buradayız. Sizin sorunlarınızın sesi olma derdindeyiz. Bu ülkenin vatandaşları kendinden çok devletini düşünüyor. Şikayetlerinizi aktardığınız için teşekkür ederim.” dedi.

AK Parti Orthisar İlçe Başkanı Selahaddin çebi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Milletvekilimiz Sn.Bahar Ayvazoğlu, Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç, İl Yöneticimiz Sn.Merve Uzun, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn.Nahide Cihan ve değerli ilçe yöneticilerimizle birlikte 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda gönül soframızı hemşehrilerimize açtık; hasbihâl eyledik, dertlerini dinledik, beklentilerini öğrendik. 19 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da halkımızla gönül seferberliğimizi sürdüreceğiz.”

02 Ağu 2021 - 14:35 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.