Ahmet Metin Genç, Karlık Mahallesi’nde halı saha inşaatını inceledi

Ahmet Metin Genç, Karlık Mahallesi’nde halı saha inşaatını inceledi .

Ahmet Metin Genç, Karlık Mahallesi’nde halı saha inşaatını inceledi
Haber albümü için resme tıklayın

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karlık Mahallesi’nde Karlık İlkokulu’nun hemen yanında belediye tarafından yapılan halı sahada incelemelerde bulundu. Başkan Genç, projenin son durumuyla ilgili Etüd Proje Müdürü Mustafa Karslı’dan bilgi aldı.

“SUNİ ÇİM DÖŞENECEK”

Halı sahanın yıl sonuna kadar bitirilip hizmete açılığını kaydeden Genç, “Spor, özellikle de futbol şehrimizde en önemli dallardan, diğer bir deyişle de faaliyet alanlarından biri. Bilhassa gençlerimiz, çocuklarımız yediden yetmişe bütün Trabzon halkı sporla iştigal ediyor. Bu anlamda her türlü spor tesisinin hayata geçmesi bu konuyla ilgili ihtiyaçların ve taleplerin karşılanmasından dolayı önemli. Karlık İlkokulumuzun hemen yanında önemli bir ihtiyacı karşılıyoruz. Hem okul öğrencilerimiz hem de mahalle halkı sahamızdan istifade edecekler. İnşaatın büyük bir kısmı tamamlanmış. Zemin dolgusu, demir kenarlıklarının montajı bitti ve tel örgüleri çekildi. Çok güzel bir halı sahayı inşallah yılbaşına kadar hizmete açmış olacağız.” diye konuştu.

“HASSASİYET GÖSTERİYORUZ”

Projenin Spor Toto Teşkilatı’nın yüzde 40 desteğiyle yapıldığını ifade eden Genç, “Mahalle halkımızın spor faaliyetlerini icra edebileceği güzel bir tesisi de hayata geçirmiş olacağız. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan yüzde 40 destek aldık. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Spor şehri Trabzon’da altyapı anlamında böyle tesislerin faaliyete geçmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Futbola, spora yeteneği olan çocuklarımız ve gençlerimiz tesis ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her zaman Ortahisar Belediyesi olarak çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. Yeter ki, çocuklarımız güvenli ve konforlu, aynı zamanda da işlevsel olan bu tesislerde kendilerini geliştirme imkânı bulsunlar. Biz her türlü desteği vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

26 Kas 2021 - 13:02 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.