AFAD son durumu açıkladı

Elazığ'daki depremden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Elazığ’ın Sivrice ilçesinde dün meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde, Elazığ’da...

Elazığ'daki depremden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Elazığ’ın Sivrice ilçesinde dün meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde, Elazığ’da 18, Malatya’da ise 4 kişi olmak üzere toplam 22 kişi yaşamını yitirdi, 1243 kişi de yaralandı. AFAD'dan yapılan son açıklamada, enkazdan sağ kurtulanların sayısının ise 42'ye yükseldiği belirtildi.

Elazığ'da dün akşam saat 20.55'te meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde bilanço ağırlaşıyor. Merkez üssü Sivrice ilçesi olan deprem birçok ilde hissedilirken, Elazığ ve Malatya'da yıkıma neden oldu. Türkiye'nin birçok kentinden sıcak bölgeye ekipler sevk edilirken, arama kurtarma çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalar büyük bir titizlikle devam ederken her geçen saat maalesef acı haberler de geliyor...

YARALI SAYISI 1243'E YÜKSELDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamada hastaneye başvuran vatandaşların sayısının bin 243'e yükseldiği belirtildi. AFAD'dan yapılan son açıklamada, enkazdan sağ kurtulanların sayısının ise 42'ye yükseldiği belirtildi.

25 Oca 2020 - 16:44 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.