Açıklamalar şaka gibi

CHP’Lİ Meclis Üyesi Oktay Söğüt, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Maraş Caddesi ile ilgili açıklamalarını sert bir dille eleştirdi

Ortahisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Oktay Söğüt, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Maraş Caddesi ile ilgili açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. Söğüt, “Maraş Caddesi trafiğinin beraberinde getirdiği sorunları kısa sürede çözeceğini her fırsatta söyleyen Başkan Zorluoğlu, şimdi de ‘eninde sonunda’ diyerek belirsiz bir tarih ve ‘çalışması olan getirsin’ diyerek de bir çalışması olmadığını açıkladı. Maraş Caddesi trafiğinin yarattığı sorunların eninde sonunda değil, acil olarak çözüme kavuşmasını bekliyor, bu ciddi meseleyi -yaptıkları şaka gibi açıklamalarla- sulandıranları kınıyorum”

“BELİRSİZ BİR TARİH... BİR ÇALIŞMASI OLMADIĞINI AÇIKLADI”

Söğüt “Maraş Caddesi trafiğinin beraberinde getirdiği sorunları kısa sürede çözeceğini -her fırsatta- söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şimdi de ‘eninde sonunda’ diyerek belirsiz bir tarih ve ‘çalışması olan getirsin’ diyerek de bir çalışması olmadığını açıkladı. Oysaki… Zorluoğlu, yerel seçimler öncesi Trabzon ulaşımına katkı sağlayacak projelerini; Trabzon - Erzincan Demiryolu Hattı, Yeni Havalimanı, Trabzon Güney Çevre Yolu ve Hafif Raylı Sistem olarak sıralamış, billboardlar, gazeteler ve afişler bu vaatlerle dolmuştu. Bu vaatlerin yanında Maraş - Gazipaşa ve Cumhuriyet Caddeleri trafiği ve bu trafiğin yarattığı sıkıntıların ise hemen çözüleceği izlenimi ve sözü verilmişti.”

“TRABZON’DA ADAM KALMAMIŞ GİBİ... ULAŞIM A.Ş.’NİN BAŞINA GETİRDİ...'

“Dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’Lİ Mevlüt Uysal’ın, başarısız bulduğu için görevden aldığı birini -Trabzon’da adam kalmamış gibi- Trabzon Ulaşım A.Ş.’nin başına getirmek dışında, ulaşım konusunda hiçbir hamlesi olmayan Başkan Zorluoğlu’nun, önce ki gün Maraş Caddesi trafiği konusunda söyledikleri ile Trabzon’un ulaşım sorununa dermen olamayacağını itiraf etmiş oldu.”

“YAPTIKLARI ŞAKA GİBİ AÇIKLAMALARLA MESELEYİ SULANDIRANLARI KINIYORUM”

“Dünyanın en yaşanılabilir şehirlerinden biri olan Viyana, egzoz gazına bağlı karbon salınımını azaltacak uygulamalarıyla haberlere gündem oldu. Toplu taşımaya yönelen veya bisiklet ya da yürümeyi tercih eden insanlara ücretsiz konser ve müze bileti verileceğini açıkladı. Elalem bu tür uygulamalar yaparken, Maraş ve Cumhuriyet Caddeleri trafiğinin yarattığı yoğun karbon salınımı adeta Çernobil etkisi yaratmaya, görüntü ve gürültü kirliliği de bu şehre yakışmamaktadır. Maraş Caddesi trafiğinin yarattığı sorunların eninde sonunda değil, acil olarak çözüme kavuşmasını bekliyor, bu ciddi meseleyi -yaptıkları şaka gibi açıklamalarla- sulandıranları kınıyorum…”

30 May 2020 - 15:18 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.