Zonguldak Valisi Tutulmaz gençlerle kitap okudu

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençlerle kitap okudu. Ge...

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençlerle kitap okudu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla kordon boyunda düzenlenen etkinliğe, lise ve üniversite öğrencileri ile vatandaşlar ilgi gösterdi.

Organizasyona katılan Vali Tutulmaz ile Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da gençlerle birlikte kitap okudu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, gazetecilere, kitap okumanın önemine işaret ederek, "Gençlerimize sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlamak amacıyla etkinlikler düzenliyoruz. Kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için farkındalık oluşturmak amacıyla buradayız." dedi.

16 May 2022 - 17:28 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.