Zonguldak Valisi Tutulmaz AA Sakarya Bölge Müdürü Velioğlu'nu kabul etti

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürü Yücel Velioğlu'nu makamında kabul etti. Velioğlu, Valil...

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürü Yücel Velioğlu'nu makamında kabul etti.

Velioğlu, Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, AA'nın çalışmaları hakkında Vali Tutulmaz'a bilgi verdi.

Vali Tutulmaz da Velioğlu'na nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar dileyerek, "AA köklü bir ajanstır. Yıllardan bu yana kendini kanıtlamış ve doğru haberi doğru zamanda halkımıza ulaştırma kazanımını devam ettirerek bugüne kadar gelmiş bir ajansımızdır." dedi.

Ziyaret sonunda Velioğlu, Vali Tutulmaz'a AA'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan "Türkiye ve Dünyada 100 Yıl" adlı kitap ile "Atatürk'ten Erdoğan'a Cumhurbaşkanlarımız" albümünü takdim ederek yayımlar hakkında bilgi verdi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.