Van Gölü'ndeki tekne faciasında ölü sayısı 11'e çıktı (3)

HAVADAN, KADARADAN VE SUALTINDAN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Van Gölü'nde batan tekne ile ilgili arama çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar 11 yabancı uyr...

HAVADAN, KADARADAN VE SUALTINDAN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Van Gölü'nde batan tekne ile ilgili arama çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar 11 yabancı uyruklunun cansız bedeni bulunurken, jandarma ekipleri Van Gölü'nün kıyılarında, sualtında, havadan ve kıyılarından detaylı bir şekilde devam ediyor. Arama çalışmaları sadece ihbarın olduğu mevkide değil Van Gölü'nün Van ve Bitlis açıklarında da devam ediyor. Bugünkü çalışmalara İstanbul'dan gelen Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi de dahil oldu. Çalışmalar sualtından 4 ROW, 4 Sonar cihazıyla sürerken, helikopterlerde havadan inceleme yapıyor.

Behçet DALMAZ-Gülay KUYUCU/VAN, ()


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.