Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı güvenlik kamerasında

Çağrı ÇALIŞKAN / İSTANBUL,()ÜMRANİYE'de bir evin bahçesine motosikletle gelen iki kişi park halindeki başka bir motosikleti çalarak kayıplara karıştı....

Çağrı ÇALIŞKAN / İSTANBUL,()ÜMRANİYE'de bir evin bahçesine motosikletle gelen iki kişi park halindeki başka bir motosikleti çalarak kayıplara karıştı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 07.30 sıralarında Ümraniye Şerifali Mahallesi'ndeki bir evin bahçesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre; evinin bahçesinde park halindeki 34 CVJ 02 plakalı motosiklet, sokağa başka bir motosikletle gelen iki kişi tarafından çalındı. Geçen sene de çalınan ve sahibine teslim edilen motosikleti polis ekipleri inşaat halindeki bir binada buldu. Gösterge paneli ve ön farı sökülmüş şekilde bulunan motosiklet, sahibine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÇALINMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Motosikletin evin bahçesinden iki kişi tarafından çalınma anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.