Türkiye Voleybol Federasyonundan Türk Hava Yollarına ziyaret

İSTANBUL (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof....

İSTANBUL (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ı makamında ziyaret etti.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, gerçekleştirilen ziyarette, THY Spor Kulübü Genel Sekreteri Abdullah Kelkitli, TVF Organizasyon ve Pazarlama Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan ve TVF Denetim Kurulu Üyesi Umut Bağlı da yer aldı.

TVF Başkanı Üstündağ, ziyarette THY yönetimine yeni dönemde başarı dileklerini sundu.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Bolat da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türk voleyboluna katkı ve destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda TVF Başkanı Üstündağ, THY olarak Türk voleyboluna yapmış olduğu destek ve katkılardan dolayı Bolat'a isminin yazılı olduğu forma ve teşekkür plaketi takdim etti.

31 Mar 2022 - 16:55 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.