Trabzon'da doktor evinde ölü bulundu

Trabzon'da Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Adnan Bulut evinde ölü bulundu.Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’nden yeni emekli olan ve Özel 7M Hastan...

Trabzon'da doktor evinde ölü bulundu
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon'da Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Adnan Bulut evinde ölü bulundu.Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’nden yeni emekli olan ve Özel 7M Hastanesi'nde geçeceği öğrenilen Dr.Adnan Bulut kalbine yenik düştü.Hayatını kaybeden Dr.Adnan Bulut’un evinde yakınları tarafından ölü bulunduğu öğrenildi.Doktorun cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Merhum Bulut'un cenazesi Pazartesi günü Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Çayırbağı Gülcena Mahallesi’nde toprağa verilecek.Trabzon Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise, “Fatih Devlet Hastanemizden emekli Psikiyatri uzmanımız Dr. Adnan Bulut vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.