Şişli'de içinde 30 bin lira bulunan çantayı çaldı

Ali Çağlar TINBEK/İSTANBUL() ŞİŞLİ'de işyerinden 30 bin lira ve 200 dolar para olan çalan şüpheli yakalandı. Şüphelinin işyerinden çıktığı anlar kamer...

Ali Çağlar TINBEK/İSTANBUL() ŞİŞLİ'de işyerinden 30 bin lira ve 200 dolar para olan çalan şüpheli yakalandı. Şüphelinin işyerinden çıktığı anlar kameralara yansıdı.

Olay, 23 Eylül Perşembe günü Şişli Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi'nde bulunan bir işyerinde meydana geldi. M.B.A., isimli kişinin içerisinde 30 bin lira ve 200 dolar para, işyeri ve motosiklet anahtarı ile kimlik ve kredi kartları bulunan çantası çalındı. M.B. A. durumu polise bildirdi. Polis ekipleri işyeri ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarından çantayı çalan kişinin S.D., olduğunu belirledi. S.D. önceki gün gözaltına aldı. Şüphelinin adresinde yapılan aramalarda pompalı tüfekle, M.B.A.'ya ait olduğu tespit edilen 20 bin lira para ele geçirildi. Gözaltına alınan S.D.,"Açıktan Hırsızlık" suçundan dün sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. Şüphelinin hırsızlık anları ise işyeri ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

FOTOĞRAF


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.