Sinop'ta okuldan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 6 zanlıdan 2'si tutuklandı

SİNOP (AA) - Sinop'un Dikmen ilçesinde okul binasından hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı. İl Emniyet Müdü...

SİNOP (AA) - Sinop'un Dikmen ilçesinde okul binasından hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Dikmen Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu binasından bazı eşyaların çalınması üzerine şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ve Dikmen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince adresleri ve kimlikleri tespit edilen zanlıların yakalanması için Dikmen ile Samsun kent merkezi ve Bafra ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 6 hırsızlık şüphelisi gözaltına alındı. Şüphelilere ait adreslerde 91 kalorifer peteği, 95 kapı, birer adet buzdolabı ve soğutma motoru ile kalorifer kazanına ait parçalar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 2'si çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

24 May 2022 - 11:51 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.