Sinop, Tokat, Kastamonu ve Amasya'da 469 köy yolu ulaşıma kapandı

SAMSUN (AA) - Sinop, Tokat, Kastamonu ve Amasya'da 469 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Sinop'ta etkili olan kar yağışı sebebiyle Türkeli ilçesinde 7...

SAMSUN (AA) - Sinop, Tokat, Kastamonu ve Amasya'da 469 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Sinop'ta etkili olan kar yağışı sebebiyle Türkeli ilçesinde 7, Durağan'da 3, Boyabat'ta 4, Erfelek'te 5, Ayancık'ta 20, Dikmen'de 11 ve Gerze ilçesinde 14 olmak üzere 64 köy yolu ulaşıma kapandı.

Tokat'ta iki gündür aralıklarla kar yağışı etkili oldu. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı yaklaşık 30 santimetreye ulaştı. Belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaptılar.

Kentte kar yağışı nedeniyle 20 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kastamonu'da da 352 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

Amasya'da kar yağışı, özellikle yüksek rakımlı köylerde ulaşımda aksamaya neden oldu.

Kent genelinde kar nedeniyle 33 köy yolu ile ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresi ekipleri, kapalı yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

17 Oca 2022 - 13:42 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.