Şile yolunda trafik kazası: İtfaiye termal kamera ile yaralı aradı

Haber- Kamera: Murat KORKMAZ/ İSTANBUL, ()-ÇEKMEKÖY Şile yolunda pikap, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle yol kenarına devrildi. Görgü...

Haber- Kamera: Murat KORKMAZ/ İSTANBUL, ()-ÇEKMEKÖY Şile yolunda pikap, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle yol kenarına devrildi. Görgü tanıklarının bir kişinin pikaptan fırladığını iddia etmesi üzerine polis, itfaiye ve çevredekiler arama yaptı, termal kameranındı kullanıldığı aramada kimseye rastlanmadı.

Kaza, 17:00 sıralarında Çekmeköy Şile yolu Ümraniye istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 YM 0606 plakalı pikabı süren kişi direksiyon hakimiyetini kaybetti. Pikap yol kenarına devrilirken, kazayı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Pikap sürücüsü çevredekiler tarafından araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Görgü tanıklarının pikap takla attığı sırada bir kişinin fırladığını gördüklerini iddia etmesi üzerine ekipler, çevrede ve ormanlık alanda arama yaptı. İtfaiye ekiplerinin çalılık alanda termal kamera ile yaptığı taramada kimseye rastlanmadı. Kazayı gören Halim Çalım "Biz Şile tarafından geliyorduk. Arabanın uçtuğunu gördük. Yaralı biri vardı onu çıkardık. İki kişi olduğu söylendi bir kişi kayıptı. Arabanın dışını ve etrafını baktık bir şey bulamadık. Polis ekipleri ve tanıklar geldi. Görgü tanığına göre iki kişi olduğu iddia edildi. Ormana doğru savrulduğu söyleniyor. Vatandaş olarak bizde aradık bir şey bulamadık" diye konuştu. Savrulan kişinin olduğunu iddia eden Yaşar Alp ise "Burada odun topluyordum. Bir anda arabanın uçtuğunu gördüm. Bir baktım birisini havada gördüm. Top gibi fırladı" dedi. Kaza nedeniyle Şile Yolu Ümraniye istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

(FOTOĞRAF)


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.