Samsunspor kafilesinin 33 yıl önce geçirdiği trafik kazasında ölenler anıldı

SAMSUN (AA) - Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989'da Havza ilçesinde geçirdiği trafik kazasının 33. yıl dönümü dolayısıyla olayın yaşandığı yerde anma...

SAMSUN (AA) - Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989'da Havza ilçesinde geçirdiği trafik kazasının 33. yıl dönümü dolayısıyla olayın yaşandığı yerde anma programı düzenlendi.

Malatyaspor ile deplasmanda oynanacak maç için yola çıkan Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucu yaşamını yitiren kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Nuri Asan, futbolcular Mete Adanır, Muzaffer Badalıoğlu, Zoran Tomic ve şoför Asım Özkan, kazanın yaşandığı yerde anıldı.

Havzalı Şirinler taraftar grubunun başkanı Emre Aysan, burada yaptığı açıklamada, meydana gelen kazanın hem Samsun hem Türk sporunu yasa boğduğunu dile getirerek, "Bu acı günümüzü unutmayacağımızı belirtir, hayatını kaybeden hocamız ve futbolcularımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına bir kez daha başsağlığı dileriz. Önümüzdeki yıl toprağa değil, Samsunspor anıtına çelenk bırakmak istiyoruz. Burada, yaşanan elim olayı unutturmayacak ve kazalara karşı duyarlılığı artıracak bir anıt istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra dua edilerek kaza yerine çiçek bırakıldı.

Anma programına Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt ile taraftarlar katıldı.

20 Oca 2022 - 14:03 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.