Safranbolu Belediyesinden kısa kısa

KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle işini kaybeden kişilere bağışlar ve 3 bin 500 koli kuru gıda...

KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle işini kaybeden kişilere bağışlar ve 3 bin 500 koli kuru gıda ve hijyen malzemesi ulaştırıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezi ile ulaştırılan yardımların dışında, Safranbolu Vefa Sosyal Destek Grubuna iki araç ve dört çalışanla aktif olarak yardımcı olunduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, belediye tarafından kurulan Sosyal Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlamaktan mutlu olduklarını bildirdi.

- Safranbolu Belediyesinden "Askıda Fatura" uygulaması

Safranbolu Belediyesi, faturasını ödemekte güçlük çeken vatandaşlar için "Askıda Fatura" uygulaması başlattı.

Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan titiz incelemenin ardından belirlenen faturaların bir kısmı hayırsever kişi tarafından ödendi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.