Rize'de yamaç paraşütü yaparken düşen kişi yaralandı

RİZE (AA) - Rize'de yamaç paraşütü yaparken bir evin bahçesine düşen kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, eski Gençlik ve Spor İl Müdürü olan Ömer Y...

RİZE (AA) - Rize'de yamaç paraşütü yaparken bir evin bahçesine düşen kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, eski Gençlik ve Spor İl Müdürü olan Ömer Yılmaz, yamaç paraşütü yapmak üzere Çoparçılar Mahallesi Srahoz Tepesi'ne gitti.

Uçuş için hazırlıklarını tamamlayan Yılmaz, atlayıştan kısa süre sonra paraşütün koltuğunun evin saçağına çarpması sonucu evin bahçesine düştü.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine Yılmaz, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Yılmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.