Öğretim üyelerinin buluşu, "incelemeli patent" olarak tescillendi

- "İçten Yanmalı Motorlu Araçlarda Radyatörsüz Soğutma Sistemi" başlıklı buluş, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından "incelemeli patent" aldı

TRABZON (AA) - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğretim üyelerinin buluşu, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından "incelemeli patent" olarak tescil edildi.

KTÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamada, KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Bölümünden Doktor Öğretim Üyesi İsmail Altın ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haydar Küçük ve Doktor Öğretim Üyesi Ali Paşa Hekimoğlu'nun birlikte buluş gerçekleştirdikleri belirtildi.

"İçten Yanmalı Motorlu Araçlarda Radyatörsüz Soğutma Sistemi" başlıklı buluşun, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından "incelemeli patent" aldığı vurgulanan açıklamada, Altın, Küçük ve Hekimoğlu tebrik edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.