Kocaeli'de ceviz büyüklüğündeki doluya karşı araçlara halı ve kilimli önlem

KOCAELİ’de sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Vatandaşlar, ceviz büyüklüğündeki dolu taneleri nedeniyle araçlarının üzerine halı ve kilimle kapattı....

KOCAELİ’de sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Vatandaşlar, ceviz büyüklüğündeki dolu taneleri nedeniyle araçlarının üzerine halı ve kilimle kapattı.

Kentte sağanak yağış etkili oldu. İzmit, Darıca, Derince, Gebze, Gölcük, Karamürsel ve Körfez ilçelerinde ise sağanakla birlikte dolu yağdı. Dolu yağışı sırasında vatandaşlar zor anlar yaşadı. Esnaftan bazıları arabalarını ceviz büyüklüğündeki dolu tanelerinden korumak için dükkanlarının önlerindeki şemsiyelerin altına çekti. Birçok kişi ise araçlarının üzerine halı ve kilimlerle kapatmaya çalıştı. Doluya, açık alanda yakalananlar ise zor anlar yaşadı. Yağmur ve dolu yağışı, yaklaşık 15 dakika sürdü.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.