Kenya ve Tanzanya'dan getirilen annelere Bakan Kasapoğlu'ndan çiçek

SAMSUN (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında Kenya ve Tanzanya'dan getirilerek Samsun'da karantinada tutulan annelere,...

SAMSUN (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında Kenya ve Tanzanya'dan getirilerek Samsun'da karantinada tutulan annelere, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından gönderilen çiçekler verildi.

Kenya ve Tanzanya'dan getirilen 276 Türk vatandaşının karantinası, Kovid-19 önlemleri çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Münevver Ayaşlı Yurdu'nda sürüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, Bakan Kasapoğlu'nun Anneler Günü için karantina altındaki annelere gönderdiği çiçekler tek tek odalar gezilerek teslim edildi. Buketlerin üzerinde ise Bakan Kasapoğlu'nun, "Ana başa taç imiş, her derde ilaç imiş, bir evlat pir olsa da anaya muhtaç imiş. Anneler Gününüz kutlu olsun." mesajı yer aldı.

Öte yandan, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da karantina nedeniyle yurtlarda görevini sürdüren kadınları unutmadı. Kasapoğlu, yurt görevlilerine çiçek dağıttı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.