Kastamonu'da Yaralıgöz Geçidi'nde kar yağışı ve tipi etkili oluyor

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da bin 450 rakımlı Yaralıgöz Geçidi'nde kar yağışı ve tipi etkili oluyor. Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerini il merk...

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da bin 450 rakımlı Yaralıgöz Geçidi'nde kar yağışı ve tipi etkili oluyor.

Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerini il merkezine bağlayan kara yolu güzergahının yüksek rakımlı noktaları beyaz örtüyle kaplandı. Yer yer tipi şeklinde devam eden kar yağışı nedeniyle görüş mesafesi düştü, ulaşım yavaşladı.

Isırganlık, Esentepe ve Yaralıgöz Geçidi'ne doğru yoğunlaşan kar yağışı nedeniyle ilerlemekte güçlük çeken sürücülerin yardımına Karayolları 152. Şube Şefliği'ne bağlı Isırganlık Bakımevi ekipleri ile diğer sürücüler yetişti.

Kara yolunu kullanan ve kar nedeniyle ilerleyemeyen ağır tonajlı araçlar ise yol üzerinde güvenli noktalara park etmek zorunda kaldı.

Güzergahta kar kalınlığı yer yer bir metreye ulaştı.

Karla mücadele çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaları noktasında uyardı.

18 Oca 2022 - 21:11 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.