Kastamonu'da organize suç örgütü operasyonu: 5 gözaltı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da düzenlenen suç örgütüoperasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. Kastamonu Emniyet Müdürlüğünün yazılı açıklamasında, Kaç...

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da düzenlenen suç örgütüoperasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğünün yazılı açıklamasında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince mafya tipi çıkar amaçlı suç örgütü yapılanması içerisinde bulunan ve "Nitelikli yağma, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, şantaj, nitelikli dolandırıcılık, tehdit, özel hayatın gizliliği" gibi suçlar ile eylemlerine halk üzerinde baskıcı ve yıldırıcı etki ile devam eden bir organize suç örgütüne yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, 6 ikamette 12 ekip ve 40 personelin katılımıyla düzenlenen eş zamanlı operasyonda ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek, ruhsatsız tüfek, metamfetamin ve sentetik ecza, çeşitli şahıslar adına düzenlenmiş 15 senet, çok sayıda dijital materyal ve boş senedin ele geçirildiği aktarıldı.

Operasyonda, "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve üye olmak" suçundan 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyet tarafından operasyonun görüntüleri de paylaşıldı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.