Kastamonu'da Kulaksızlar Barajı'nın yüzeyi buz tuttu

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle Kulaksızlar Barajı'nın yüzeyi buzla kaplandı. İlçe merkezine 12 k...

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle Kulaksızlar Barajı'nın yüzeyi buzla kaplandı.

İlçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta Kınık köyü mevkisindeki sulama barajının yüzeyi, sıfırın altında 16 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı nedeniyle buz tuttu.

Bazı yaban hayvanlarının buz tutan yüzeyde yürüdüğü görüldü.

Güzel görüntünün oluştuğu buzla kaplı baraj, dronla havadan da görüntülendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Kastamonu'da gece hava sıcaklığının en düşük seyrettiği ilçeler 19,3 ile Pınarbaşı, 17,3 ile Seydiler, 16,3 ile Devrekani olarak kayıtlara geçti.

26 Oca 2022 - 16:06 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.