Kastamonu ve Sinop için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı

KASTAMONU (AA) - Meteoroloji, Kastamonu ve Sinop için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya gör...

KASTAMONU (AA) - Meteoroloji, Kastamonu ve Sinop için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün öğle saatlerinden itibaren Kastamonu ve Sinop'un güney ve batı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.