Kartal'da sokağa çıkma izinlerinde denize girdiler

İlkay DİKİCİ- Çağrı ÇALIŞKAN / İSTANBUL, () KORONAVİRÜS salgını nedeniyle 65 yaş ve üzeri vatandaşlara 6 saatliğine sokağa çıkma izni verildi. Süre bo...

İlkay DİKİCİ- Çağrı ÇALIŞKAN / İSTANBUL, () KORONAVİRÜS salgını nedeniyle 65 yaş ve üzeri vatandaşlara 6 saatliğine sokağa çıkma izni verildi. Süre boyunca kimi vatandaşlar Kartal Dragos sahilinde yürüyüş yaparken kimileri serinlemek için denizde yüzdü.

65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar için saat 12.00-18.00 arası sokağa çıkma izni verildi. Bu süre boyunca kimi vatandaşlar Kartal Dragos sahilinde yürüyüş yaparken, kimileri kendilerini denizin serin sularına bıraktı.

"İKİ AYDA DENİZDEN UZAK KALDIK"

Yüzme yarışmalarına girdiğini belirten Güneş Erinç, "Devamlı yüzme sporunu yaptığımız için bu iki ayda denizden uzak kaldık. Denizde de herhangi bir problem çıkacak ortam yok. Fırsattan istifade biz de iki ayın acısını çıkartıp girmek istedik. 5-6 km'lik yüzüşlerimiz var." diye konuşurken Ahmet Kalkavan, "Bayram ediyoruz şuan. Mutluyuz. Sabrediyoruz, bekliyoruz tamamen yasakların kalkmasını. Deniz sıcaktı zaten. Artık mevsim açılması lazım. " dedi.

(FOTOĞRAF)


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.