Karabük'te kar manzarası havadan görüntülendi

KARABÜK (AA) - Karabük'ün Eflani ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından güzel görüntüler oluştu. İlçe merkezi ve çevresi kar nedeniyle beyaz ör...

KARABÜK (AA) - Karabük'ün Eflani ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından güzel görüntüler oluştu.

İlçe merkezi ve çevresi kar nedeniyle beyaz örtüyle kaplanırken Bostancılar, Ortakçı ve Kadıköy göletlerinin yüzeyi soğuk hava nedeniyle buz tuttu. Göletleri ziyaret edenler, bölgede yürüyüş yaparak kartpostallık görüntülerin tadını çıkardı. Kar sonrası ortaya çıkan etkileyici manzara drone ile görüntülendi.

- "Kar yağışıyla ilçemiz eşsiz bir manzaraya sahip oluyor"

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, AA muhabirine, ilçedeki göletlerin dört mevsim ziyaretçilerini ağırladığını söyledi. Kar yağışıyla ilçenin eşsiz bir manzaraya sahip olduğunu belirten Ertuğrul, drone ile çekilen görüntülerde de bu eşsiz güzelliği açık bir şekilde görüldüğünü ifade etti.

Ertuğrul, herkesi yüzeyleri buz tutan göletleri ve ilçedeki diğer güzellikleri görmeye davet etti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.