İzmit’te otogar ve sahiller boş kaldı

İZMİT’te, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni önlemlerin ardından şehirlerarası otobüs terminali ve sahiller boş kaldı. İçişleri Bakanlığı...

İZMİT’te, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni önlemlerin ardından şehirlerarası otobüs terminali ve sahiller boş kaldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında şehirlerarası yolcu taşımacılığına sınırlandırma ile sahil, piknik alanları ve ormanlarda hafta sonu yapılacak her türlü etkinlik yasağı nedeniyle İzmit’te otogar ve sahiller boş kaldı.

Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde tüm peronların boş olduğu ve otobüslerin park alanında bekletildiği görüldü. Otogarda bazı seferlerin birleştirildiği, birçok seferin de getirilen sınırlandırmadan dolayı iptal edildiği öğrenildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.