İstanbul Valisi Yerlikaya'dan Haliç paylaşımı

İSTANBUL Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Haliç videosu ile birlikte Melihat Gülses'in Haliç şarkısını paylaştı. İstanbu Valisi Yerlika...

İSTANBUL Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Haliç videosu ile birlikte Melihat Gülses'in Haliç şarkısını paylaştı.

İstanbu Valisi Yerlikaya, sosyal medya hesabı twitter üzerinden Haliç semalarını gösteren bir videoyu, Türk Müziği eleştirmeni ve Klasik Türk Müziği yorumcusu Melihat Gülses'in Haliç şarkısı ile birlikte paylaştı. Vali Yerlikaya, "İstanbul'un koynunda lâledan gibisin, Selvilerin gölgesinde mahzun gibisin... Melihat Gülses'in güzel yorumuyla" yazarak Haliç için 2.17 dakikalık bir video paylaştı. Videoda Haliç ve kıyıları yukarıdan görülüyor.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.