Haluk Levent, Çifte Köprü'de gitar çaldı, şarkı söyledi

ARTVİN’in Arhavi ilçesine gelen sanatçı Haluk Levent, ilçenin simgelerinden olan Kamilet Vadisi’nde bulunan Çifte Köprü'de, yöresel çalgılardan tulum...

ARTVİN’in Arhavi ilçesine gelen sanatçı Haluk Levent, ilçenin simgelerinden olan Kamilet Vadisi’nde bulunan Çifte Köprü'de, yöresel çalgılardan tulum eşliğinde gitar çaldı, şarkı söyledi. Levent, vadinin doğal güzelliklerine dikkat çekti.

Arhavi ilçesinde yer alan Kamilet Vadisi'ne gelen sanatçı Haluk Levent, Arhavi Doğa Koruma Platformu üyeleri ile bir araya geldi. İlçenin simgelerinden olan Kamilet Vadisi’ndeki Çifte Köprü'de yöresel çalgılardan tulum eşliğinde gitar çalan Levent, şarkı söyledi. Levent, vadinin doğal güzelliklerine dikkat çekti, korunmasının önemli olduğu mesajı verdi.

Haluk Levent, “Artvin’e geliş nedenim Kamilet Vadisi. Dünyanın en güzel coğrafyasına sahip ülkemizde birazcık dahi olsun teknolojinin başka kısımlarını kullansaydık, buralar yok olmayacaktı. Ama gittikçe yok ediyoruz. Bu vadinin yok olmasını istemiyoruz. Şirketlerin mahkeme kararlarına uymasını istiyoruz. Kazanılan davalarının yerinde oturmasını istiyoruz. Burada yaşayan halkın isteklerinin yerine getirilmesini istiyoruz. Doğanın tertemiz kalmasını ve Kamilet Vadisi’nin özgür olmasını istiyoruz” dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.