GÜNCELLEME - Çorum'da kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklanan Kıbrıs gazisi hayatını kaybetti

CENAZENİN DEFNEDİLMESİ VE GÖRGÜ TANIĞININ AÇIKLAMASI EKLENDİ

ÇORUM (AA) - Çorum'da arkadaşının karıştığı kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede vefat eden Kıbrıs gazisinin naaşı defnedildi.

Kıbrıs gazisi Necati Aslan (70), Taşhan Caddesi'nde arkadaşının karıştığı kavgayı ayırmaya çalışırken göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Aslan, burada yaşamını yitirdi.

Aslan'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından getirildiği Ulu Mezarlık'ta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine, Aslan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül de katıldı.

Aslan'ın arkadaşlarından Ümit Çakırlı, kavga sırasında yaşananları Belediye Başkanı Aşgın'a anlattı.

Kavganın neden başladığını anlayamadıklarını belirten Çakırlı, "Ben biraz arkadaydım. Saldırgan öbür arkadaşa vurunca Necati de vuranı kovalamaya başladı. Ben arkasından 'gitme' diye bağırdım ama gitti. Tam yakalayacağı sırada saldırgan çocuk dönüp bıçakladı ve kaçtı. Necati olduğu yere yığıldı. Saldıranın kim olduğunu, niye saldırdığını bilmiyoruz. Yaşı çok genç, hatta çocuk." dedi.

Polis ekipleri, Aslan'ı bıçakla yaraladıktan sonra kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma yürütüyor.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.