Gümüşhane’de Yöresel satış alanı kiraya verilecek

Basın İlan Kurumunun ilan portalı ilan.gov.tr adresinde yer alan bilgilere göre Artabel Gölleri Tabiat parkı kapı girişi ile idare ve ziyaretçi merkez...

Basın İlan Kurumunun ilan portalı ilan.gov.tr adresinde yer alan bilgilere göre Artabel Gölleri Tabiat parkı kapı girişi ile idare ve ziyaretçi merkezi içinde yer alan yöresel satış birimi ve kafeteryanın işletilmesi 255 m² kapalı, 850 m² açık alanın işletmeciliği ihale yoluyla kiraya verilecektir.

Tarım ve Orman Bakanlığı, 12.Bölge Müdürlüğü, Gümüşhane Şube Müdürlüğü faaliyet alanlarından Artabel Gölleri Tabiat parkı kapı girişi ile idare ve ziyaretçi merkezi içinde yer alan yöresel satış birimi ve kafeteryanın işletilmesi işletmeciliğinin yapılmak üzere, 26.05.2021 tarihinde saat 14:30’da 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince “açık teklif usulü” ile ihale edilecektir. Muhammen Bedeli Yıllık olarak 6.283,74 TL’dir. İhalenin Yapılacağı yer ve başvuru adresi: Tarım ve Orman Bakanlığı, 12.Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu/Rize.

İlan ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayın.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.