Giresun'da yağış nedeniyle devrilen ağaç eve zarar verdi

GİRESUN( AA) - Giresun'un Yağlıdere ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle devrilen ağaç bir evde hasara neden oldu. İlçenin Palatlı Mahalles...

GİRESUN( AA) - Giresun'un Yağlıdere ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle devrilen ağaç bir evde hasara neden oldu.

İlçenin Palatlı Mahallesi'nde yağış nedeniyle yerinden sökülen dut ağacı, Selahattin Palak'a ait evin üzerine devrildi. Palak ve iki torunun bulunduğu evde hasar oluştu, kimse yaralanmadı.

Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, AA muhabirine, evin üzerine devrilen ağacın ekiplerce kesilerek kaldırıldığını söyledi.

Evdeki hasarın da giderilmeye çalışıldığını vurgulayan İbaş, "Çok şükür herhangi bir can kaybı, yaralımız yok. Vatandaşımızın evini eski haline getirmesi için maddi desteğimizi sağlayacağız. Allah beterinden korusun." dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.