Giresun'da torbacılara yönelik uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 kişi tutuklandı

GİRESUN (AA) - Giresun'da "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda yakalanan 5 kişiden 3'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürl...

GİRESUN (AA) - Giresun'da "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda yakalanan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu ticareti yapan "torbacı" tabir edilen sokak satıcıları ve uyuşturucu suç organizasyonlarına yönelik operasyonda S.K, U.K, H.D, M.Ö. ve A.H. gözaltına alındı.

Zanlılarla 1350 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bulancak Adliyesine sevk edilen zanlılardan S.K, U.K, ve H.D. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. M.Ö. ve A.H. ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.