Giresun Valiliğinden, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanlara evde kalmaları çağrısı

GİRESUN (AA) - Giresun Valiliği, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara evde kalmaları uyarısında bulundu. Valiliğin sosyal medy...

GİRESUN (AA) - Giresun Valiliği, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara evde kalmaları uyarısında bulundu.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği anımsatıldı.

Açıklamada, sokağa çıkmaları sınırlandırılan vatandaşların dışarıya çıkmamaları ve evlerinde kalmaları gerektiği kaydedildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.