Esenyurt'ta 6 kişinin yaralandığı zabıta-satıcı kavgasından yeni görüntüler

Veysel TİMDU/İSTANBUL,() ESENYURT'ta zabıta ile seyyar satıcı arasında yaşanan ve 6 kişinin yaralandığı, 2 kişinin tutuklandığı kavganın vatandaş kame...

Veysel TİMDU/İSTANBUL,() ESENYURT'ta zabıta ile seyyar satıcı arasında yaşanan ve 6 kişinin yaralandığı, 2 kişinin tutuklandığı kavganın vatandaş kamerasına yansıyan yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, Cuma günü saat 15.00 sıralarında Fatih Mahallesi 869 Sokak'ta meydana geldi. Seyyar satıcıların araçlarının olduğu yere gelen bir grup zabıta, sebze satıcılarından satış yapmamalarını istedi. Satıcılar, bu duruma karşı gelerek zabıta görevlileriyle tartışmaya başladı. Tartışma daha sonra arbedeye dönüştü. Çıkan arbedede biri zabıta görevlisi olmak üzere 6 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri mahalle sakinlerinin de dahil olduğu kavgada 3'ü kadın 7 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler dün emniyetteki işlemlerinin ardından 'görevi yaptırmama' ve 'kasten yaralama' iddiasıyla adliyeye sevk edildi. 7 şüpheliden 2'si mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY ANI KAMERADA

Kavga anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, satıcıların üzerlerine doğru gelen zabıta ekiplerine taş attıkları, taş atılmasıyla birlikte ekiplerin kaçmaya başladığı, zabıtalardan birinin iki aracın camını kırdığı, camı kıran zabıtanın kendisine müdahale eden kadının kafasına sert bir cisimle vurduğu, zabıta memurlarından birinin düşerek yerde yuvarlandığı, yerde yaralı haldeki zabıta memurunun arkadaşları tarafından araca alındığı görülüyor.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.